De Amerikaanse producer en DJ Romanthony (Anthony Moore), bekend van onder meer zijn werk met Daft Punk voor wie hij de zang verzorgde op de nummers ‘One More Time’ en ‘Too Long’ op hun album ‘Discovery’, is naar wat zojuist bekend is gemaakt op 7 mei overleden in zijn huis in Austin, Texas. Er is nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht, berichten op de sociale media van artiesten die dicht bij de DJ stonden waaronder Boys Noize en Eve Angel hebben het droevige nieuws bevestigd.

Op de Facebook pagina van Moore’s zus Mellony stond op 9 mei al te lezen “Thank u for your calls and prayers my brother was a musical genius.” Kort daarop postte ze het volgende bericht : “My Baby Brother ROMANTHONY aka Anthony Moore passed away 7 May 2013 at his home in Austin, Texas. Our Family is shocked with grief. A Memorial service is being planned for a future date.”

Afgelopen nacht liet Boyz Noize via twitter weten zeer bedroefd te zijn over het overlijden van Anthony. “Romanthony en ik waren bezig met het opnemen van een fantastisch nummer, het beste dat hij ooit geschreven heeft”. Via Moore’s persoonlijke Facebook pagina liet Daone Remmidy (Eve Angel) weten dat de wereld wederom een pionier en muzieklegende heeft verloren.

De oorzaak van Moore’s overlijden is tot op heden nog onbekend.

Deel: