De onlangs aangekondigde HMH-show van Macklemore & Ryan Lewis verkocht binnen 1 week uit. Daarom voegt het succesvolle hip hop duo een tweede optreden toe op dinsdag 8 oktober a.s. Kaarten voor dit tweede optreden in de Heineken Music Hall kosten €32,50 ex. servicekosten en zijn vanaf vandaag te koop.

Afgelopen zomer zetten Macklemore & Ryan Lewis een uitverkochte Melkweg op z’n kop, maar met #1-hit ‘Thrift Shop’ onder de arm en ‘Can’t Hold Us’ in de Top 10 bleek zelfs de HMH niet groot genoeg. Nadat ‘Thrift Shop’ wereldwijd hitlijsten tot de hoogste sport beklom (de clip is inmiddels meer dan 285 miljoen keer bekeken), werd opvolger ‘Can’t Hold Us’ zowel tot 3FM’s Megahit als 538’s Alarmschijf gekozen. Album ‘The Heist’ kwam in Amerika binnen op #1 bij iTunes en op #2 in de Billboard Charts.

Het succes komt niet helemaal uit het niets. Macklemore bracht in 2005 zijn eerste album uit, maar had Ryan Lewis nodig om zijn uit de hand gelopen drugsgebruik te stoppen en zich volledig op muziek te richten. Het succes van ‘Thrift Shop’, ‘Can’t Hold Us’ en ‘The Heist’ bezorgde het duo vorig jaar optredens op festivals als Lollapalooza, SXSW en in Jimmy Fallons Late Night Show. Aan het eind van deze zomer is Nederland tweemaal aan de beurt!

Deel: