Dinsdag was het dan zover: Jaap de Witte zal afscheid nemen als optredend artiest, als lid van de 3JS. Zijn zoon Jan de Witte zal zijn plek gaan opvolgen. Aan de ene kant een groot feest, maar aan de andere kant ook een hoop verdriet voor menig fan, omdat Jaap nu niet meer te zien zal zijn op het podium. In de Goudse Schouwburg zijn de 3JS om de  Theatertour ‘Bronnen’ af te sluiten.

Jaap is zichtbaar aangeslagen omdat het definitieve nu wel heel hard dichtbij is gekomen. Onder luid gejuich echter word zoon Jan ontvangen door het publiek , Jan geniet zichtbaar van oor tot oor. Tijdens het allerlaatste nummer ‘Zo mooi als jij’ welke een mooie animatie clip heeft met een rol voor  Maxima erin, komt zoon Jan het podium op om het over te nemen van zijn vader. Aan het eind van het concert bedankt Jaap iedereen die hem heeft gebracht tot waar hij nu gekomen is en vol trots stelt hij de nieuwe 3JS nogmaals voor, waarna er een hele lange signeersessie door de 4JS volgde.

http://www.youtube.com/watch?v=R0uK9geROCk

Deel: