Buiten de 145 namen die al eerder door de organisatie bekend zijn gemaakt zijn er vandaag 24 acts aan het affice toegevoegd. Buiten grote namen als Wu-Tang Clan en de Smashing Pumpkins zullen ook Rusko, Venetian Snares, Four Tet, Joy Orbison, Ben Pearce, Darkstar, Kate Nash, Suuns, And So I Watch You From Afar, Half Moon Run, J.C.Satàn, Charles Bradley and his Extraordinaires, Dj Shadow, DJ Yoda, Criolo, Toots and the Maytals, ERM & Lee Scratch Perry, Buster Shuffle, Skarbone 14, The Skints, Biohazard, Adept, Dagoba en ETHS een optreden gaan verzorgen tijdens het festival. Editie 2013 wordt gehouden van 18 tot en met 21 juli.

In samenwerking met Dour-festival mag MAXAZINE.nl onder haar Facebook Likers 2 tickets weggeven voor het grooste festival van de Benelux: Dour, 5 DAYS OF LOVE & ALTERNATIVE MUSIC! Met onder anderen de Wu-Tang Clan, Robert Glasper Experiment, Black Sun Empire, Comeback Kid, Danko Jones, Hatebreed, Roni Size, Simian Mobile Disco live, The Smashing Pumpkins, The Vaccines, en nog zo’n dikke 200 andere artiesten!

Om mee te doen hoef je alleen https://www.facebook.com/maxazine te liken (dit controleren we) en de instructies te volgen.

Deel: