Het gaat meer dan goed met David Guetta. Nadat hij meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht van zijn monsterhit ‘Titantium’ featuring Sia, is de populaire dj nu terug met zijn nieuwe single ‘Play Hard’. Dit keer werkte hij weer samen met zijn oude buddies Ne-Yo en Akon, met als resultaat een echte partystarter waarbij live al massaal wordt meegebruld met de slogan “work hard… play hard!”.

‘Play Hard’ is de laatste van een reeks hits die afkomstig zijn van David’s album ‘Nothing But The Beat’. Het album kreeg de Platina status in meer dan 18 landen en bevat maar liefst zeven top 10-singles. In totaal verkocht de dj en producer meer dan 3,5 miljoen albums en het ontzagwekkende aantal van 25 miljoen singles wereldwijd. Ook won hij recentelijk een VEVO Certified Award, omdat zijn video’s meer dan 100 miljoen keer bekeken zijn. Na eerdere winnaars als Lady Gaga en Adele, is David Guetta de eerste dj die de Certified-status bereikt.

Download David Guetta (feat. Ne-Yo & Akon) – Play Hard (R3hab Remix) hier.

Deel: