”Natuurlijk komen we ook om dingen uit te proberen, te proeven, te zien en misschien wel te voelen” zegt een bezoekster wanneer ze bij de stand van Robert Schoemacher staat die uitleg geeft over botoxbehandelingen en borstimplantaten. Toch komen verschillende bezoekers van de Zuid Nederlandse Beurs niet voor de standjes maar voor de gezelligheid en de artiesten.

De Zuid Nederlandse Beurs vindt van vrijdag 5 t/m 8 april plaats in het Beursgebouw te Eindhoven. Een beurs die veel weg heeft van de welbekende Huishoudbeurs. Natuurlijk komen hier ook de nodige artiesten optredens onder naam van; Sterren On Tour. Op de openingsavond van de beurs traden verschillende artiesten op. Helemaal Hollands, Yoeri L’abée en Judith waren uitgenodigd het aanwezige publiek te vermaken op de eerste avond van de beurs. Artiesten als Sieneke, Dean Saunders en Danny Froger mogen hun opwachting nog maken, de komende dagen.

 

Deel: