Na hun eenmalige reünie concert in 2007, heeft Robert Plant laten doorschemeren open te staan voor een reünie van Led Zeppelin in 2014. Tijdens een onlangs gehouden interview met de zanger liet hij weten niet diegene is die het voor het zeggen moet hebben. “Jimmy Page en John Paul Jones zijn Steenbokken. Ze zeggen geen woord. Ze zijn tevreden in hun eigen wereld en ze laat het aan mij over,” zei Plant. “Ik ben niet de slechterik … Ik heb niets te doen in 2014.”

Plant, Page en Jones kwamen in 2007 eenmalig bij elkaar voor een concert in de Londense O2 Arena. Op de drums speelde Jason Bonham in de plaats van zijn overleden vader, John. Ondanks dat Page en Jones na dit concert wel weer wilden gaan touren, had Plant geen interesse. Page en Jones probeerden voor dat ze hun plannen moesten opgeven voor een vervanger te zorgen voor Plant. Page liet over hun mislukte reünietour weten dat Plant het te druk had.

Deel: