Het Duitse boekingskantoor/platenlabel Pop-up Records brengt in het voorjaar van 2013 het debuutalbum van Bombay Show Pig uit. Het bedrijf dat met o.a. Allah Las en Ane Brun werkt zag de band in september op het vermaarde Reeperbahn Festival in Hamburg en was direct onder de indruk. Ook Frankrijk zal kennismaken met het duo. Om te beginnen worden eind februari Luik (B), Lille en Parijs aangedaan. Naar aanleiding van showcasefestival MaMa tekende de band bij boekingskantoor Koliapov Productions uit Parijs. Een stuk verder over de grens is het SXSW festival in Austin. Ook daar zal de band acte de presence geven.

Tourschema:
22-02 Le Fiacre – Luik (B)
23-02 Maison Folie Du Moulin – Lille (FR)
25-02 Le Point Éphèmére – Parijs (FR)
12/17-03 SXSW – Austin (VS)

Foto (c) Bas Spierings/Maxazine.nl

Deel: