One Direction is op nummer 1 binnengekomen in de Amerikaanse album charts. Er zijn al meer dan 540.000 exemplaren van ‘Take Me Home’ verkocht. Dit betekent dat One Direction de eerste Britse band ooit is die zowel met hun debuutalbum als hun nieuwe album op 1 zijn binnengekomen.

‘Take Me Home’ staat op nummer 1 in de volgende landen: UK, Canada, Australie, Nieuw Zeeland, BelgiĆ«, Denemarken, Griekenland, Nederland, Ierland, Israel, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Turkije, ArgentiniĆ«, Chili, Colombia, Ecuador, Mexico, Peru, Venezuela, Hong Kong, IndonesiĆ«, Japan, Korea, Filipijnen, Taiwan, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten en Singapore.

De band heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen platen verkocht en begint in de lente van 2013 aan hun wereldtournee die inmiddels overal is uitverkocht. One Direction gaat alles vastleggen tijdens de tour. De 3D Concert film zal in 2013 verschijnen en zal worden geregisseerd door Morgan Spurlock (Super Size Me)

One Direction bestaat uit: Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles. Op 3 Mei 2013 staat de band in de Ziggo Dome. Het concert was binnen een kwartier uitverkocht.

Deel: