Op 24 september 2012 is in Club Ziggo een live showcase van Anne Soldaat opgenomen voor het televisieprogramma Ziggo Live. Deze aflevering kan vanaf heden worden bekeken op Ziggo On Demand en YouTube. Binnenkort zijn de uitzendingen ook te zien op de digitale TV zender Ziggo Xite.

Anne Soldaat kennen we natuurlijk als gitarist / songwriter van de veelgeprezen en helaas in 2004 ter ziele gegane band Daryll-Ann. Of als gitarist in de live band van Tim Knol. En wie weet ken je hem ook nog als frontman van Do-The Undo. Onder z’n eigen naam verscheen in 2009 een eerste soloplaat: In Another Life. Afgelopen maand presenteerde Soldaat de opvolger: Anne Soldaat. Net als z’n voorganger, is ook dit album opgenomen in Los Angeles met Jason Falkner, die eerder werkte met Beck en Air en zelf speelde in de invloedrijke band Jellyfish. Een succesvolle samenwerking, Anne Soldaat wordt momenteel terecht bedolven onder lovende recensies.

Deel: