De kans is aanwezig dat ex Rolling Stones bassist Bill Wyman zal optreden in de Jubileum concerten van de Rolling Stones. Wyman, die de Stones in 1993 verliet, laat dat doorschemeren in een interview met Jean-Paul Heck dat vandaag gepubliceerd is in het Noorhollands Dagblad. In het interview zegt Wyman: “Het klopt dat ik de laatste tijd weer veel contact met ze heb. Ron Wood en Charlie Watts zijn sowieso erg goede vrienden. Maar Keith belde mij vorig jaar of hij eens een keertje kon langskomen met zijn vrouw Pattie. Ik was verrast want ik had echt jarenlang geen contact met hem gehad.”

Verderop in het interview wordt de volgende vraag gesteld: “Bill, ga je binnenkort weer met de Stones het podium op?” Het antwoord op deze vraag luidt: “We hebben eind vorig jaar al gerepeteerd. Het ging helemaal nergens over maar het was gezellig. Als ze willen toeren, weten ze me te vinden”.

Vanavond speelt Wyman met zijn Rhythm Kings de laatste van 5 concerten in Nederland. Plaats van handeling: Poppodium P3 in Purmerend.

Foto (c) Jordi Renart

Deel: