BIRDfest is terug! Na twee succesvolle edities vindt van donderdag 25 t/m zaterdag 27 oktober in BIRD en de Mini Mall alweer de derde editie van muziekfestival BIRDfest plaats. Een intiem muziekfestival, met uiteraard veel muziek, maar waar ook uitstapjes worden gemaakt naar spoken word, film en beeldende kunst. De donderdag begint met een optreden van de meest indrukwekkende drummer van dit moment: Chris ‘Daddy’ Dave, één van de meest gerespecteerde en gevraagde muzikanten van zijn generatie. Hij speelde al met Maxwell, D’Angelo, Robert Glasper, Mos Def, Erykah Badu, en vele, vele anderen.

Vanaf een uur of elf staat De La Souls eigen DJ Maseo tot in de kleine uurtjes achter de draaitafels. Verwacht van deze legendarische DJ een opzwepende set vol soul, funk en natuurlijk hiphop. Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van optredens van o.a. ‘The Funky Sax Man’ Chazzy Green, die deze avond wordt bijgestaan door Joey Bowie. Ook staat Cristian Amigoop het podium met Michel Varenkamp. Bovendien wordt op zaterdag de winnaar van de BIRD & Havana Club Record Sleeve Contestbekendgemaakt. De line-up is nog lang niet compleet, dus houd de site, Facebook en/of Twitter van BIRD in de gaten voor de bekendmaking van nieuwe namen.

Wanneer: donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2012

Waar: BIRD & Mini Mall, Raampoortstraat 29, Rotterdam Dagkaart donderdag: € 20,- Dagkaart vrijdag: € 20,- Dagkaart zaterdag: € 25,- Passe-partout: € 45,-

Indien er nog plaats is kun je vanaf 23.00 uur aan de deur een kaartje kopen voor € 10,-.

Deel: