Het zijn "Zo. Festival weken" hier op Maxazine. Iedere dag om 18:00 uur zijn er in onze quiz punten te vergaren om mooie prijzen te winnen. De komende weken zijn er kaarten te winnen voor dit feest wat dit jaar voor de eerste keer gehouden gaat worden. De artiesten Chef'Special, de Coen en Sander Show, Don Diablo en The Flexican & MC Sef zijn reeds bevestigd. Het 'Zo. Festival' word gehouden op zaterdag 22 september 2012 op het terrein van de Bavaria Brouwerij te Lieshout. Wil je dus kans maken op kaarten voor dit enorme feest, doe dan mee en win!

 

 

Hieronder staat een jeugdfoto van een bekende zangeres. Graag horen wij van jullie wie zij is ………

Stuur je antwoord zo snel mogelijk via PM naar https://www.maxazine.nl/profiel/muziekquiz.

Op zaterdag 22 september presenteert de Brabantse brouwer in haar achtertuin de eerste editie van het zogeheten "Zo. Festival". Het Zo. Festival wordt een mix van muziek, creatieve belevenissen en andere verrassende acts. Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: "We willen graag op een bijzondere manier het mooiste bierevenement van Nederland neerzetten en waar kan dat beter dan op ons eigen brouwerijterrein? Voor ons is dit het mooiste decor om het publiek kennis te laten maken met allerlei innovaties en vernieuwende acts waarbij bier een belangrijke rol speelt. Zo zal er bijvoorbeeld een speciale "fastlane" voor bierbestellingen te zien zijn tijdens het evenement".

De naam van het evenement lag voor de hand: "Bavaria kijkt altijd naar een manier om de consument op een originele manier te benaderen. Niet voor niets is onze slogan nog steeds "Zo.", in de zin van "Zo kan het ook". Het Zo. Festival ligt in de lijn van deze gedachte en zal de bezoekers verrassen met een spektakel dat alle zintuigen prikkelt en de welbekende Bavariaanse knipoog in zich heeft. Het evenement is grotendeels overdekt, dus ook met slecht weer kan het publiek volop genieten van het programma". Bavaria organiseert het Zo. Festival in samenwerking met de organisatie van Wish. De artiesten Chef'Special, de Coen en Sander Show, Don Diablo en The Flexican & MC Sef zijn reeds bevestigd.

Kaarten voor het evenement zijn te verkrijgen via www.bavaria.nl/zofestival en in de Primera winkels en kosten Euro 27,50 per stuk. In week 31 t/m week 34 zal er een early bird-actie gedaan worden waarbij een toegangskaartje samen met 5 gratis consumptiemunten (normaal gesproken Euro 2,- per stuk) aangeboden zal worden. Daarna zijn de kaarten alleen voor de reguliere prijs en alleen via de website of Primera te verkrijgen. Het totaal aantal gasten is gelimiteerd tot 3.500 personen.

Deel: