Chantal Janzen speelde vanavond haar allerlaatste voorstelling als de goedaardige heks Glinda in de musical Wicked. Haar rol wordt vanaf september ingevuld door Keet! en Céline Purcell. Zij veranderden vanavond maar al te graag in hun alter-ego Glinda om Chantal helemaal in Wicked-stijl uit te zwaaien. “Voor de allerlaatste keer ‘Glinda de Goede’ voelt erg vreemd en afscheid nemen al helemaal. Het hoort weliswaar bij het vak, maar wennen doet het nooit”, aldus Chantal Janzen. Chantal is vanaf november te zien in de rol van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij de musical.

Martijn Fischer verraste Chantal Janzen na haar laatste voorstelling in Wicked. Martijn is vanaf 11 november haar nieuwe tegenspeler in Hij Gelooft in Mij de musical. Hij speelt hierin de rol van André Hazes.

Foto (c) Roy Beusker

Deel: