Wist je dat Vlaanderen het ultieme festivalland bij uitstek is? Vlaanderen dat gekend is voor zijn historisch erfgoed en het goede leven wordt elke zomer omgetoverd tot een plek waarin honderdduizenden mensen uit de bol gaan op festivalterreinen om hun favoriete artiesten aan het werk te zien, mensen te ontmoeten en van de ongedwongen sfeer te genieten. Meer dan 280 festivals, met de beste bands, de origineelste settings en de beste festivals.

Als onderdeel van het project ‘Flanders is a festival’ #fiaf12 organiseert Toerisme Vlaanderen een wedstrijd waar de deelnemers een prijs kunnen winnen om alle festivals van Vlaanderen te bezoeken. De winnaar krijgt gratis toegang tot alle festivals gedurende de 2 maanden, een leuk festivalbusje om door Vlaanderen festivalland te cruisen en verblijf gedurende heel de zomer. Daarbovenop krijgt hij/zij een geldprijs van €5000,- en ongelimiteerd Belgische frieten. Kortom: een schitterende prijs voor elke muziekliefhebber.

De wedstrijd loopt van 25 april tot 31 mei via Facebook. Een onafhankelijke jury zal de uiteindelijke winnaar kiezen op 4 juli. Gedurende de reis zal de winnaar persoonlijk verslag doen over elk festival via zijn/haar social media. Hoe doe je mee? Ga naar de Facebookpagina van Flanders is a festival en stuur je foto in met uitleg waarom jij de ultieme festival fan bent!

Deel: