altEerste volledige cabaretshow die exclusief op YouTube wordt gereleased! Op 24 april zal cabaretier Stefan Pop zijn eerste show Popaganda uitbrengen. Niet op DVD of televisie, maar exclusief op het YouTubekanaal Comedystation. Hierdoor is de show voor iedereen in zijn geheel gratis te bekijken via internet. Het is de eerste keer dat een cabaretier zijn show exclusief via YouTube uitbrengt. Stefan Pop deed op zijn 15e voor het eerst auditie bij Comedytrain. 5 jaar later werd hij daadwerkelijk aangenomen en vanaf toen ging het snel.

Sinds 2006 schrijft hij voor Dit Was Het Nieuws, hij stond in de finale van het Leids Cabaret Festival en speelde onder meer in Edinburgh, New York, Montreal en Los Angeles. Ook heeft hij een column bij Giel op 3FM en een rubriek bij VARA HumorTV. In April 2011 ging zijn eerste avondvullende programma Popaganda in première. Een jaar later kan heel de wereld de show gratis bekijken. Want op 24 april zal de hele show gratis te bekijken zijn op het YouTubekanaal Comedystation. Comedystation is een nieuw kanaal dat geïnitieerd is vanuit PIAS Comedy. Het wordt dé plek voor comedy op YouTube. Naast tientallen clips van praktisch alle cabaretiers uit Nederland en Belgie, zijn op Comedystation ook diverse shows geheel gratis in zijn geheel te bekijken.

Daarnaast zal er in de toekomst veel exclusief materiaal op Comedystation te zien zijn. De eerste exclusieve show zal dus de registratie van Stefan Pop zijn. Voor het eerst brengt een cabaretier zijn show exclusief uit via YouTube. Revolutionair. Geen fysieke drager zoals een DVD, geen decoders, geen betaling: iedereen kan de 60 minuten durende show zonder belemmeringen in zijn geheel gratis in HD kwaliteit bekijken op YouTube. Stefan Pop: “Begin dit jaar trok Louis CK in de VS het initiatief naar zich toe door zijn nieuwe show direct via internet te distribueren. Zelf werd ik toen benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een beginnend comedian in een kleiner land. Deze distributie van mijn show via YouTube en Comedystation voelt ideaal aan. Ik hou artistieke vrijheid, kan mij gratis tonen aan een groot publiek en hoop zo een nieuwe groep mensen het theater in te krijgen”.

Bekijk hier de trailer

Deel: