Op woensdag 21 maart komt Arjan Ederveen in Theater de Schalm met zijn voorstelling ‘Ederveenzaamheid’. De hond van Arjan De hond van Arjan, Stuk, speelt een grote rol en is zelfs de gehele voorstelling op het podium te zien. Daarom zet Theater de zet Schalm een ludieke Facebook-hondenfoto-actie in, waarmee vrijkaarten gewonnen kunnen worden voor zijn voorstelling!

Op de Facebookpagina van De Schalm (www.facebook.com/deschalm) zal een speciaal ‘Ederveen-Facebookfotoalbum’ komen van foto’s van honden. Hondeneigenaars en -liefhebbers kunnen daartoe hun favoriete hondenfoto opsturen naar Theater de Schalm (marcom@deschalm.com). Het theater plaatst de foto dan in het digitale Facebookalbum. Alle ‘vrienden’ van De Schalm kunnen vervolgens stemmen door de foto die ze het leukst vinden, te ‘liken’. De eigenaar van de hond met de meeste ‘likes’, wint 4 vrijkaarten voor de show.

In deze Personality Show neemt Ederveen het ABC van de eenzaamheid van de moderne mens en van zichzelf onder de loep. Door middel van verschillende typetjes laat Arjan een overbevolkte wereld zien van eigen-ikjes. Hij zingt over onbeantwoorde liefdes en danst met een kapstok. Gelukkig wordt Ederveen bijgestaan door zijn trouwe vuilnisbakkenhond Stuk, die nu al staat te popelen om te laten zien hoe geweldig hij als theaterdier Lassie kan vertolken en hoe eenzaam het aan de top kan zijn als je in de rol kruipt van een roze Koningspoedel op de catwalk. Maar hoe eenzaam Ederveen en Stuk ook kunnen zijn, met een beetje geluk zit er een zaal vol mensen die om de grappen en hun drama kunnen lachen. En als een zaal vol mensen lacht en huilt en hun emoties met je deelt, sta je op het toneel nooit alleen. En wordt Ederveen’s eenzaamheid één groot samen.

Deel: