Aquabest was voor de 2e keer dit jaar de locatie van Lakedance na een eerdere editie op 26 juni. Het was een druk weekend met o.a. Decibel, Zand en LowLands, maar dat mocht het bezoekersaantal en de sfeer op Lakedance niet drukken. Het was dan ook duidelijk full-house: Helemaal uitverkocht. Ongeveer 15.000 bezoekers gingen uit hun dak in 4 verschillende area’s. Het weer was perfect en de sfeer ook. Was men moe of wilde men chillen kon dat bij de heerlijke loungesets bij Beachclub Sunrise, waar je in relaxte strandstoelen kon gaan liggen…

imag0001 Mainstage:  
Dit podium werd betreden door gerenommeerde DJ’s als Eric E, Jordy Lishious. De opbouw van het poduim was veel beter en mooier dan voorgaande jaren. De DJ’s mochten de wheels-of-steel draaien in het water op een podium waar de DJ centraal staat. Enkele pijnlijke momenten waren er wel te bekennen toen tijdens de set van Eric E het geluid het begaf. Eenmaal gefixed dreunden de beats tot diep in de avond door tot de geweldige slot show.

Defected in The House:  imag0001
Net als op 26 juni had Defected haar eigen area. Defected wordt gezien als ‘s wereld beste en meest exclusieve house concept.  De area waar Defected plaats vond was open en nodigde uit om te dansen. Defected had goed nagedacht hoe men de mensen kon vermaken. Enkele prachtige danseressen leidden zo nu en dan, positief, de aandacht af.

Mensroom: 
Voor het publiek dat zich even wilde onttrekken aan de grote massa, kon men terecht in het aan het water gelegen Mensroom. Rustige dancemuziek in een sfeer die deed denken aan die van een gezellige en chille lounge bar.

Lakedance blijft één van mijn persoonlijk beste eendaagse feesten. Het is goed georganiseerd, niet megadruk, waardoor het gevoel van een overweldigende mensenmassa niet overheerst.

{slide=Line-up:}MAINSTAGE
– DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
– SHERMANOLOGY
– ERICK E
– JORDY LISHIOUS
– NICKY ROMERO
– ANTON PIEETE
– MIKE RAVELLI
– MITCH CROWN

DEFECTED IN THE HOUSE
– SANDY RIVERA
– 2000 AND ONE
– HARDSOUL
– COPYRIGHT
– RAE
– AARON ROSS
– MC PRYME

MINIMUM
– STEVE RACHMAD
– SECRET CINEMA
– BART SKILS
– NAKADIA
– BJORN WOLF
– FERRECK DAWN

MENSROOM
– N.U.D.E.
– JAIMER VINCENTIE
– SOUTHERN HOUSEPITALITY
– KAPPI & GERT
– THOMSON
– MENNO D
{/slide}

imag0017Conclusie
Voor diegene die de massale dancefeesten willen mijden, maar wel op zoek zijn naar een goed georganiseerd event met een diverse line-up, is Lakedance een aanrader. Een mooie locatie, een goede sfeer, niet te druk en fijne muziek! Lakedance See You Next Year…

Deel: