Tussen alle stortbuien in was het weer in het Tilburgse Leijpark ook dit keer weer opperbest tijdense de Tilburgse versie van Dancetour. Het drama op Pukkelpop zat nog vers in het achterhoofd van de organisatie en de veiligheid en het weer werden dan ook sterk in de gaten gehouden. Onnodig, want ondanks dat het weer er rond het middaguur wat slechter begon uit te zien, viel het gelukkig mee nood het festival.

Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 27 graden was het goed toeven op Dancetour, en dat kwam de sfeer alleen maar ten goede. In het zonnetje waren het top-DJ’s als Sidney Samson, Marco V en als grote klapper DJ Afrojack die de bezoekers van het grootste gratis dancefestival van Nederland de dag van hun leven gaven.

Gedurende de middag en avond gingen vele duizenden bezoekers helemaal uit hun dak op de klanken van de muziek van de DJ’s, en het was dan ook duidelijk dat de festivaltour ook volgend jaar weer hartelijk welkom is in Tilburg. Om 22.00 uur, toen het festival gedaan was, was het dan ook nog vol met een feestende massa, die ook dit jaar nog lang niet genoeg kon krijgen van de muziek.


Foto’s (c) 2011 Freddie de Roeck

Deel: