Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum trakteert poppodium EKKO samen met Jupiler inwoners van Utrecht een serie van tien huiskamerconcerten. Op zondag 2 oktober zullen onder andere Beans & Fatback (Onno & Gerhardt), Roosbeef, Anne Soldaat en LPG EKKO bij je thuis brengen. Kiss The Anus of A Black Cat (Solo), Houses, Minus The Tiger, Sexton Creeps, Jay Minor & The Early Birds en Luik maken de line-up van EKKO Bij Je Thuis compleet.

Simon Karolis, het soloproject van LPG-zanger Arendjan van der Scheer, zal LPG meenemen voor een dubbel optreden. Simon Karolis werd twee weken geleden al gepresenteerd via een filmpje. Inwoners van Utrecht met een ruimte van minimaal 24 m2 kunnen zich uiterlijk 14 augustus via Facebook opgeven voor EKKO Bij Je Thuis. Alles mag; een royaal toilet, een flinke gangkast of een lugubere kelder. EKKO kiest vijftien bijzondere woonplekken en de artiesten kiezen uiteindelijk aan de hand van een filmpje waarin de huisbewoner zijn ruimte promoot waar ze willen spelen. De concerten zijn bedoeld voor de bewoners en hun vrienden.

Deel: