Iedereen heeft de beelden van de ramp van Japan op z’n netvlies staan. Honderdduizenden slachtoffers weten niet hoe hun toekomst eruit ziet. Hulp is dan ook heel erg welkom! Ondernemer Marc Wesseling is, ondanks de ramp van twee weken geleden, in Japan gebleven en heeft samen met 3FM de actie ‘Rebuild Japan’ opgezet met daarbij de benefietsong ‘We Are One’.

Het nummer ‘We Are One’ vormt de basis voor de Nederlandse versie ‘Alles Wat Ik Kan/All That I Can Do’, die vanochtend op 3FM bij de Ochtendshow van Giel Beelen te horen was. Klik hier om het optreden te zien. Het liedje kan gedownload worden vanaf de website van GIEL. Met op de site ook de mogelijkheid om geld te doneren aan het Rode Kruis in Japan.

De Nederlandse steun wordt vertegenwoordigd door een grote groep muzikanten die zelf succesvol zijn in Japan of een band met het land hebben. Wouter Hamel, Giovanca, Paskal Jakobsen, Sharon den Adel en Janne Schra ontfermden zich over de zangpartijen. Vaste studiogast Lange Frans droeg zijn steentje bij door het nummer te voorzien van een rap. Candy Dulfer, Benjamin Herman en Hans Dulfer vormen het blaas-trio dat samen met de overige heren van Bløf het muzikale gedeelte verzorgden.

Foto Wouter Hamel (c) Armelle van Helden/Maxazine.nl

Deel: