Converse, bekend van de All Stars, draagt nieuwe muziek een warm hart toe. Vandaar dat de schoenengigant steeds op zoek is naar nieuwe bandjes, om ze met hulp te promoten. Converse heeft dit keer, voor de derde maal alweer, een grote groep nieuw talent bij elkaar gezocht, en die op een mixtape gezet. Met hetzelfde recept als de vorige keren: een selectie van gevestigde en onbekendere bandjes uit België en Nederland, waarvan Converse vindt dat ze gehoord mogen worden.Dat daar enkelen bij zitten die al min of meer bekend aan het raken zijn is daarbij geen nieuws, aangezien Converse al eerder mixtapes uitbracht met Moss, El Pino & The Volunteers, The Mad Trist, DeWolff, Tim Knol, GEM, Dio & Voist en Black Box Revelation.

Ook dit maal is het de heren bij Converse weer gelukt om de crème de la crème van het talent van nu samen te brengen. Artiesten als Krause, Broken Glass Heroes, Shaking Godspeed, Fresku, maar ook bijvoorbeeld Lyenn, Antillectual of Too Tangled, die vanavond in Utrecht hun debuut-CD zullen uitbrengen. En mocht dat nog niet genoeg zijn, is de Converse Mixtape 3 gratis en legaal te downloaden! Luister en download de Converse Mixtape 3 nu!

{slide=Tracklist}

1. Wallace Vanborn – Rite Hands
2. Shaking Godspeed – X-Ray Eyes
3. Too Tangled – Get On The Rush
4. The Phantom Four & The Arguido – Gun On My Temple
5. Broken Glass Heroes – Baby Don’t Worry
6. Dazzled Kid – Yes No Maybe
7. Styrofoam – Extra careful
8. Fresku – Mijn Dochter
9. Arquettes – Gutters
10. Bombay Show Pig – Top Of Mind
11. Lyenn – Wistful Longer
12. Krause – Follow Me
13. The Sore Losers – Beyond Repair
14. MakeBelieve – Breath Slowly
15. Creature with the Atom Brain – The City Is Sleeping
16. Antillectual – So Much More
17. Blaas of Glory – Highway To Hell (Download Only)

{/slide}

Deel: