Mischa Daniels is een muzikale DJ. “Duh”, zullen vele van jullie zeggen. Dat zijn alle DJ/producers anders leveren ze geen album af. Maar toch is Mischa Daniels anders. Op 7 jarige leeftijd heeft hij trompet leren spelen. Toen Mischa op 12 jarige leeftijd dance ontdekte was hij verkocht. Als 16 jarige puber won hij op nationale radio een DJ contest. Zijn eerste productie ‘Pumping Groover’ werd in 2002 uitgebracht. Inmiddels is Mischa 15 jaar aan DJ- en 10 jaar aan produceerervaring rijker. Al die ervaring heeft hij gebundeld en wordt nu gepresenteerd in zijn debuutalbum: ‘Where You Wanna Go’.

Mischa Daniels’s ster is rijzende maar waar eindigt die weet niemand. Misschien wel de opvolger van Armin van Buuren. Volgens het officiele pers bericht is het uitbrengen van het album ‘Where You Wanna Go’ het hoogtepunt voor Mischa. Daar moeten we het wel mee eens zijn. Het is een prima album. Verwacht geen harde beats op het album. Verwacht ook geen commercieel vermaak. Het is een mooi dance album waarvan je kunt genieten overal. Veel van de nummers zullen zeker ook gebruikt gaan worden in sets van andere DJ’s. De sound die gebruikt wordt is aanstekelijke house waar je vrolijk van wordt. De 15 tracks bevatten diversiteit van synthesizer die misschien wel gewaagd zijn, briljant.

Mischa Daniels heeft voor ‘Where You Wanna Go’ samengewerkt met Tara McDonals, J-Son, Ifan, Mitch Crown en Colton Ford. Met de boodschap van Mischa Daniels moeten we het echt eens zijn: Waar wacht je op naar de dansvloer, waar dat ook mag zijn voor je. (8/10) (Armada)

{slide=Tracklist}
01. – Me & You
02. – Answer My Call
03. – Child Of Love
04. – Out Of The Shadows
05. – Shes Rock & Roll
06. – Mega
07. – Once More
08. – Renegade
09. – Beats For You
10. – The Story
11. – Simple Man
12. – Where You Wanna Go
13. – No More
14. – Won t Let You Down
15. – Got Bounce
{/slide}

{slide=Extra informatie over Mischa Daniels}
Mischa Daniels heeft grote succes gehad met zijn ‘Take Me Higher’, ‘Are You Dreaming’, ‘Disconnected’, Natasha Hamilton samenwerking ‘Round & Round’, De Nuit remake ‘All That Mattered’ en ‘Mega’, uitgebracht op zijn eigen Fame Recordings label, in 2005 gelanceerd bij Armada Music. ‘Round & Round’ eindigde zelfs in de Top van de Amerikaanse Billboard Dance Chart en was 4 weken op een rij nummer 1 in Brazilië. ‘Take Me Higher’ rockte de Top 3 van meest gedraaide tracks op Ibiza, werd door alle grote jocks gedraaid, kwam 4 keer langs op Pete Tong’s BBC Radio 1 en eindigde op de legendarische ‘Subliminal Records’ compilatie van Erick Morillo. Mischa’s sound verliest nooit zijn groovy, big-room house touch, met een emotioneel en dansvloer-proof tintje op iedere track.
{/slide}

{slide=Kopen & Luisteren}

Where You Wanna Go
Where You Wanna Go
Mischa Daniels
{/slide}

Label: Armada | EAN: 8717306969604 | Release date: 15 oktober 2010

Deel: