Het Spectrum/Universal label heeft bedacht om een [[Motörhead]] compilatie uit te brengen. Wat een super idee!!!! ‘Aces Up My Sleeve’ is inderdaad een geweldige Motörhead compilatie geworden. Maar wat moeten wij er als muzieklliefhebbers/Motörheadfans mee? Helemaal niets!!! Dit album bevat de beste (lees: bekendste) songs van Motörhead tot en met het jaar 1983. ‘Shine‘ en ‘I Got Mine‘ zijn als nieuwste tracks de grootste verassing.

Deze songs werden niet gepikt door de Motörhead achterban omdat gitarist Brian Robertson ([[Thin Lizzy]]) , ‘Fast’ Eddie Clarck verving op het ‘Another Perfect Day’ album. Verder is er niets nieuws onder de zon. Alle klassiekers komen aan bod. ‘Iron Fist‘, ‘Ace of Spades‘, ‘Killed by Death‘, Bomber‘ , (we’re ) the Roadcrew ‘, ‘Motörhead‘ enz. Motörhead heeft de laatste jaren bewezen gretiger te zijn dan ooit ([[Pinkpop]], [[Lowlands]]) en heeft ook na 1983 vele mooie platen gemaakt. Motörhead zanger/bassist [[Lemmy Killmister]] is inmiddels 65 en gelooft in Rock ‘n Roll totdat hij er dood bij neervalt. Deze compilatie is totaal overbodig, er zijn al zoveel Motörhead compilaties…en deze heeft de pech dat er geen leuk extra DVD’tje bij zit en helemaal niks toevoegt tot het al bestaande Motörhead arsenaal.(6/10)

Deel: