How to make it in AmericaEen goede soundtrack bepaalt een groot deel van het succes van een film of serie. [[Quentin Tarantino]] besteedt er erg veel aandacht aan en ook series als [[Friends]] en Entourage staan bekend om hun goede muziek.

De makers van Entourage hebben nu een nieuwe serie genaamd How to make it in America en beginnen goed: met een mixtape. Als de serie zelf nog niet voor genoeg buzz heeft gezorgd, dan doet de mixtape het zeker.

De mix brengt een verzameling verschillende stijlen als hip hop, house, soul en funk met allemaal één gemeenschappelijk gevoel: New York. Als je één aflevering van How to make it in America hebt gezien snap je dat deze tape perfect bij de serie past.

Check hieronder de prachtige openingstune I need a Dollar:

{slide=Aloe Blacc – I need a dollar}http://www.youtube.com/watch?v=I_9aaotk3PU{/slide}

De complete mixtape kun je hier luisteren en hier legaal downloaden.

Dit artikel is ook verschenen op Muziek-blog.nl

Deel: