Zanger [[Gerard Joling]] heeft met de jaarwisseling enorm geluk gehad. Het podium van Mambo Beach, op Curaçao, waar de zanger op oudejaarsavond samen met [[Nick & Simon]] een optreden gaf stortte vlak na het concert in. Het podium was gedeeltelijk in zee gebouwd, en door eb en vloed zakte het podium vlak na het optreden van de zanger weg in het zand. Joling neemt het niet zo zwaar op, en heeft erg gelachen om het voorval. Het concert op Curaçao ging verder sowieso niet zonder problemen: Ook de schermen op het podium bleven uitvallen en ook een stroomstoring viel het concert ten deel. Ook bij Nick & Simon ging het fout, Nick was vergeten een witte outfit mee te nemen, terwijl de dresscode van de avond wit was. Joling sprong de helft van het populaire duo ten hulp en leende hem een wit shirt met daarop zijn initialen GJ in glitter geschreven.

Deel: