Fans van [[X-factor]] hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver; de release van het debuutalbum ‘Smoke’ van [[Lisa Lois]]. In september heeft Lisa twee weken in een Londense studio doorgebracht om haar debuutalbum op te nemen. Lisa kan op dit album helemaal laten horen wie ze is door de krachtige soultracks die op het album staan. De albumtracks zijn door een keur aan gerenomeerde songschrijvers geschreven. Zo hebben o.a. Toby Gad ([[Beyoncé]], [[Shakira]], [[Fergie]]) en Phil Thornalley ([[Natalie Imbruglia]], [[Bryan Adams]]) tracks voor het album geschreven. De opnamen van het album zijn door Will Bloomfield begeleid, die eerder heeft gewerkt met [[Daniel Merriweather]], [[Joss Stone]] en Shakira.

Vanavond zal het album, aan de vooravond van release, exclusief bij de Bijenkorf in Amsterdam verkrijgbaar zijn waar Lisa ook zal signeren. Voordat de signeersessie van start gaat zal Lisa om 19.00 uur een optreden geven op de Dam. De zangeres won op 9 mei met een overtuigende meerderheid de finale van X-factor. Een week na de finale kwam haar eerste single ‘Hallelujah’ uit, die meteen op nummer 1 binnen kwam in de hitlijsten en daar weken lang bleef staan. ‘Hallelujah’, wat een cover is van [[Leonard Cohen]], is inmiddels bekroond met dubbel platina en is de best verkochte single van 2009 tot nu toe. Het debuutalbum ‘Smoke’ van Lisa Lois is vanaf morgen overal verkrijgbaar.

Deel: