Volgende week komt eindelijk het debuut album ‘Smoke’ van [[Lisa Lois]] (voorheen bekend als Lisa uit [[X-Factor]]) uit. In september en oktober heeft de 22-jarige zangeres 3 weken in Londen gezeten om haar debuutalbum op te nemen met de producers die eerder hebben gewerkt met o.a. [[Lily Allen]]. ‘Smoke’ bevat tracks die door een aantal gerenommeerde songwriters is geschreven, zo hebben o.a. Toby Gad ([[Beyoncé]], [[Shakira]], [[Fergie]]),en Phil Thornalley ([[ Natalie Imbruglia]], [[Bryan Adams]]) aan het album meegeschreven. De opnamen van het album werden door [[Will Bloomfield]] begeleid, die eerder heeft samengewerkt met [[Daniel Merriweather]], [[Joss Stone]] en [[Shakira]]. Op 9 mei won Lisa de finale van het populaire televisie programma X-Factor. Een week later kwam haar eerste single ‘Hallelujah’ binnen op de eerste plek van de single charts om daar vervolgens 10 weken te blijven staan. ‘Hallelujah’, een cover van [[Leonard Cohen]], is inmiddels bekroond met dubbel platina en is de best verkochte single van dit jaar tot nu toe.

Deel: