[[Michael Jackson]]’s ‘This Is It’, die eind deze maand uitkomt is per ongeluk samengesteld als film. [[Kenny Ortega]], de choreograaf van de 50 shows die Jackson zou geven in de Londense O2, heeft bekend gemaakt dat de film is samengesteld uit stukjes privé-materiaal na de dood van Jackson, maar nooit was bedoeld om uit te geven als film. De opnames zouden bedoeld zijn als archiefmateriaal voor de eigen bibliotheek van de King of Pop. Pas toen er verzoeken van over de hele wereld kwamen van fans die vroegen om laatste beelden van Wacko Jacko, werd besloten de opnames samen te voegen tot film voor het publiek. Volgens Kenny, die ook ‘[[High School Musical]]’ regiseerde, leefde Jackson helemaal op tijdens de repetities, en liet hij dansers die nog niet half zo oud waren als de zanger zelf het nakijken met zijn danskunsten.

Deel: