De middag bij Paradie Overschie begon met de palingsound uit Volendam van [[Monique Smit]], onder andere bekend van het programma Kids top 20. Smit trok vooral jeugdige bezoekers welke je zelfs in het reuzenrad die op het terrein stond hoorde meezingen. Ze zong onder andere haar hit Wild.

Toen was het tijd voor [[Jeroen van der Boom]], bekend van onder andere de [[Toppers]]. Het was ondertussen al een stuk drukker geworden en Jeroen kreeg het publiek goed op sleeptouw door ze veel al te betrekken bij zijn nummers. De nummers die allemaal goed aansloegen zoals Betekenis, Jij bent zo en Dat Weet je.

Nadat Jeroen van der Boom het podium had verlaten betrad ook [[Wolter Kroes]] de bühne met het nummer Viva Hollandia. De sfeer was er al goed ingebracht dus was het niet moeilijk om het publiek mee te krijgen voor Wolter Kroes. Ook Wolter Kroes maakte er een groot feest van met nummers als Sjalalala en Ik ben je prooi. Al met al was Wolter Kroes een geweldige afsluiter voor de Paradie Overschie. 14, 15 en 16 augustus 2010 is de volgende editie van Paradie Overschie.

Deel: