Op 10 maart 2018 staat BLØF in de Ziggo Dome! Het belooft een hele bijzondere show te worden. De show staat in het teken van ons twaalfde studio-album ‘AAN’ dat aanstaande vrijdag uitkomt. ‘AAN’ is volgens de mannen zelf de meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen.

BLØF is één van de meest succesvolle bands van Nederland. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

‘AAN’ is vanaf 19 mei digitaal verkrijgbaar en kun je nu al pre-orderen als digipack, cd jewelcase en als bijzondere uitgave op geel dubbelvinyl. Op het album staan in totaal veertien tracks, waaronder ‘Wereld van Verschil’ (feat. Typhoon).

Deel:

Comments are closed.