Woof! Woof! Ridicule brengt vandaag hun nieuwe clip ‘We Are Young’ uit! De electropop-band maakt speelse hoekige liedjes met dansbare beats en dikke synthesizers. Denk aan Vive la Fete, Moloko, Ting Tings en Beck. Kort gezegd, muziek om het publiek te laten dansen en van positieve energie te voorzien.

Live maakt Woof! Woof! Ridicule op een unieke manier gebruik van electronica. Ze spelen bijvoorbeeld synthesizer door het aanraken van bananen, glazen bier of eigenlijk alles dat geleidt. Dat leek ons op Maxazine de perfecte band om in mee te gaan en hun nieuwste clip ‘We Are Young’ te premièren. Woof! Woof! Ridicule is een band die mee gaat met de tijd, experimenteert met nieuwe technieken en dus helemaal klaar is voor 2016.

Woof! Woof! Ridicule

De band bestaat uit de zusjes Suzanne en Eveline Ypma, Peter Geraedts en Maurits de Vries. Suzanne heeft al een hele carrière gehad als frontvrouw bij Pitch Blond en Eveline heeft de switch gemaakt van bassist bij Elenne May naar toetsen bij Woof! Woof! Ridicule. Peter heeft zich na het verlaten van zijn band Krach totaal op de productie van de nieuwe singer/songwriter liedjes van Suzanne gestort, waarna er een toffe mix van akoestische songs in een elektronisch jasje ontstond. Maurits is in de zomer van 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en is vooral lekker aan het drummen!

Vandaag dus gaat de nieuwe clip van Woof! Woof! Ridicule in première op Maxazine. Laat ons weten of jij het net zo te gek vind als wij!

Deel: