Het 4,5 hectare tellende landgoed ten noorden van Nashville, dat meer dan 30 jaar een thuis was van country legendes Johnny en June Carter Cash, wordt mogelijk een rehabilitatiecentrum dat zich gaat toeleggen tot het helpen van vrouwen met eetproblemen. Het landgoed, gelegen in Hendersonville, Tennessee, bestaat uit vier percelen die afgelopen maart voor 2 miljoen dollar het eigendom werden van LLC (Limited liability company), zij kochten het van Barry Gibb en zijn vrouw Linda.

De nieuwe eigenaar, Lakehouse Holdings, LLC, onderneemt stappen om het landgoed om te toveren tot een rehabilitatiecentrum. Verwacht wordt dat een voorlopig plan van aanpak deze week wordt aangeboden, dit plan is inclusief details over het aantal gebouwen en bedden die de inrichting zal gaan tellen. Op 2 september zal de Hendersonville Regional Planning Commission door middel van een publieke hoorzitting de zaak gaan bespreken.

Eind 2005 werden Barry en Linda Gibb de eigenaars van het landgoed. Het huis, gebouwd in 1968 (hetzelfde jaar dat Johnny en June in het huwelijk traden), telt 7 slaapkamers. June Carter woonde er tot haar dood in 2003, Johnny overleed 4 maanden later. In 2007 werd het huis door een grote brand volledig verwoest, dit nadat er plannen waren om het huis weer in de originele staat terug te brengen.

Deel: