De 7000 extatische bezoekers die vorig jaar november de eerste editie van WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw bezochten, weten wat voor ongekend überfeest hun dit jaar op Paaspop weer te wachten staat. Het nieuwe spraakmakende crossover electro/dancefestival dat eind 2013 ruim op voorhand het Klokgebouw uitverkocht, zal namelijk op Paaspop de danstempel Stardust hosten.

Deze week maakte WE ARE ELECTRIC de volgende acts bekend: Yellow Claw, Crystal Fighters DJ Set, Guerilla Speakerz, Foreign Beggars, Kraantje Pappie, Breach en Feed Me. 2ManyDJs, Erol Alkan, Boys Noize, Digitalism DJ Set, DJ Fresh en Baskerville waren al eerder aangekondigd. De rest van het programma van Stardust, dat op enkele nog te bevestigen acts na compleet is, wordt spoedig aangekondigd. Paaspop wordt traditioneel tijdens het Paasweekend (dit jaar op vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april) gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

WE ARE ELECTRIC dit jaar voor het eerst ook op Paaspop
De bliksemsnel uitverkochte eerste editie van WE ARE ELECTRIC liet vorig jaar november zevenduizend enthousiastelingen hongerig naar méér achter na dit gedroomde debuutfeest in het Klokgebouw , waar de top van de internationale electro zoals Major Lazer, Bloody Beetroots en Goose voor een onvergetelijk spektakel zorgde. Gebombardeerd met feestelijke hoogtepunten en overspoeld met onvergetelijke live optredens waren pers én publiek unaniem: dit was een juweel van een nachtfestival.

Het rebelse WE ARE ELECTRIC zindert van inspiratie en ambitie en gelooft in een nieuwe generatie van electronische dance-acts en krachtige live performances: spannende shows in combinatie met opzwepende dj-sets. Het zal niemand dus verbazen dat dit avontuurlijke dansfeest staat te popelen om de Stardust onder electrische spanning te komen zetten.

Deel: