hardwell 5Vandaag is het album ‘Hardwell presents Revealed Volume 5’ uitgekomen en staat inmiddels in ruim 20 landen op #1 in de iTunes Dance Charts, waaronder Duitsland, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Griekenland en Italië. Maar ook in niet-Europese landen zoals Mexico, Guatemala, India, Paraguay en Maleisië prijkt het album op de eerste plaats in de iTunes Charts. In Nederland voert het album van de nummer 1 DJ van de wereld tevens de iTunes Dance Chart aan. Het vijfde mix-album in de succesvolle reeks ging vandaag in release in ruim 100 landen.

‘Hardwell presents Revealed Volume 5’ is een perfecte reflectie van Hardwell’s energieke live sets. Het nieuwe mix-album staat weer vol met de grote dancefloor fillers, nog niet eerder verschenen Hardwell materiaal waaronder zijn nieuwste single ‘Arcadia’ en exclusieve remixen.

Hardwell (1988, Breda) is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De bijzondere en extreem getalenteerde DJ en producer is in korte tijd één van de meest onderscheidende artiesten van de wereld geworden. Vorig jaar kwam de ultieme bekroning op jarenlang keihard werken; in oktober 2013 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. Momenteel toert hij de wereld rond met zijn eigen ‘I Am Hardwell’-show. De gelijknamige documentaire ging maart 2014 wereldwijd in première in Miami tijdens Ultra Music Festival.

Tracklist ‘Hardwell presents Revealed Volume 5’:
01. Hardwell – Everybody Is In The Place (I AM Hardwell Intro Edit)
02. Paris Blohm & Taylr Renee – Left Behinds
03. Marcus Schossow & Arston – The Universe
04. Dannic – Zenith
05. Deorro & J-Trick – Rambo (Hardwell Edit)
06. Swanky Tunes feat. C. Todd Nielsen – Fire In Our Hearts
07. Ralvero – District
08. Ftampa & Kenneth G – 97
09. TJR & VINAI – Bounce Generation (Original Mix)
10. Duck Sauce – NRG (Skrillex, Kill The Noise, Milo & Otis Remix)
11. Jordy Dazz & Fafaq – Jumbo
12. Hardwell feat. Matthew Koma – Dare You (Hardwell Concert Edit)
13. Thomas Newson – Ravefield
14. Marnik – Momentum
15. Dyro & Dannic – Radical
16. Armin van Buuren – Ping Pong (Hardwell Remix)
17. Dyro – Sounds Like
18. Hardwell & Joey Dale feat. Luciana – Arcadia
19. Bassjackers & Kenneth G – Rampage
20. W&W & Blasterjaxx vs Hardwell – Rocket Spaceman (Hardwell & W&W Closing Edit)

Deel: