Zes nieuwe namen maken de line-up van Here’s The Thing festival in 013 Tilburg bijna compleet. Lander & Adriaan, Cloudsurfers, Cloud Cafe, Carsick, Captain Kaiser en Nore zullen op zaterdag 12 oktober hun opwachting maken tijdens de tweede editie van het festival en samen met de al aangekondigde namen een diverse mix van genres en stijlen ten gehore brengen.

De tweede editie van Here’s The Thing is een feit! Met niet drie, maar vier podia (en natuurlijk weer een secret area – of misschien toch niet) geeft 013 op zaterdag 12 oktober weer een podium aan de beste upcoming, maar ook gevestigde post-punk, garagerock, psychedelische en indierock acts. Muziekgenres die zijn ontstaan als subcultuur en wortel hebben geschoten in steden als Brighton, Liverpool, Manchester en Berlijn. Waar mensen bewust zijn, bij de tijd maar een no-nonsense mentaliteit heerst. Verwacht weer stomende dansvloeren, rauw en brutaal, zwetende muzikanten die vol overgave de hardste, hoekige en bezwerende riffs de zaal in slingeren met de hoogste emotie. Op Here’s The Thing mag je jezelf verliezen, zijn wie je bent en dansen op een spekgladde plakkerige dansvloer tot je er letterlijk bij neervalt.

Bijna alle namen zijn inmiddels aangekondigd! Een geweldige mix van de beste internationale en Nederlandse acts zullen je zaterdag 12 oktober meenemen in dag vol muziek, emotie en vooral plezier.

Line-up:

Kid Kapichi
Ditz
Fat Dog
Lander & Adriaan
Gurriers
University
Just Mustard
Carsick
Library Card
Bongloard
Cloudsurfers
Hiqpy
Captain Kaiser
Cloud Cafe
Nore
Bowl
Maria Iskariot
Coco Cocaine
badtime
Death Sells

Deel: