Afgelopen vrijdagavond knalde de muzikaliteit van de band RONDÉ het weekend in tijdens hun concert in het PAARD in Den Haag. Met hun aanstekelijke melodieën, beloofde het optreden van RONDÉ een avond vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke momenten te worden.

De vrolijke indie pop band RONDÉ draait al sinds 2014 mee en ze braken door met hits als ‘Why Do You Care?’ en ‘Naturally’, maar sinds 2021 zijn ze niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Nummers als ‘Hard To Say Goodbye’, ‘Love Myself’ en ‘Bright Eyes’ worden massaal door het volk gestreamd.

Het concert in het PAARD was de 7e en laatste show van de nieuwe clubtour, waar het publiek alvast werd klaargestoomd voor het grootste concert tot nu toe in de Afas Live te Amsterdam op 15 november. De band trapte goed af met het nummer ‘Break My Heart’ waar het publiek meteen werd klaargestoomd voor deze spetterende avond in Den Haag.

De interactie met het publiek was goed, de zaal zong en danste lekker mee. Ook zag de show en het podium er goed uit, met een opmerkelijk decor bestaande uit een erepodium met mooie lichteffecten. Tussen al het muzikale geweld door werd het publiek halverwege de show verrast met Intieme akoestische versies van de nummers ‘The Light’, ‘Difference’ en ‘Run’. Hiermee wist RONDÉ de zaal compleet stil te krijgen.

Een van de hoogtepunten van de avond was het nummer ‘Naturally’. Het publiek werd goed betrokken bij dit oude bekende nummer en zong delen onder begeleiding van de band.

Verrassend genoeg was er geen toegift tijdens dit concert in Den Haag, maar het concert had een mooi doorlopende setlijst met als afsluiter hun grootste hit ‘Hard To Say Goodbye’. Na een avond vol aanstekelijke melodieën verliet het publiek de zaal met een glimlach op hun gezicht. Het concert van RONDÉ in het PAARD was een ware viering van muzikaliteit en energie. We zullen nog lang van deze band blijven horen.

Foto’s (c) Jayno Berkhoudt
Deel: