Motionless in White, onder leiding van frontman Chris Motionless, heeft de afgelopen tijd veel aandacht weten te trekken. Deze band is uitgegroeid tot een ware krachtpatser in de scene. Ze hebben samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Jonathan Davis van Korn, Maria Brink van In This Moment en Dani Filth van Cradle Of Filth. Vorig jaar wisten ze nog de show te stelen als supportact van Beartooth in 013.

Hun laatste album ‘Scoring The End Of The World’, uitgebracht in 2022, heeft Motionless In White naar nieuwe hoogten gebracht. Het leverde zelfs uitverkochte shows op in Nederlandse clubpodia. Met het vooruitzicht op een opvolger deze zomer, belooft hun headline show in 013 een absolute must-see te worden voor fans van het genre. Mis deze kans niet om de band live te zien schitteren op het podium van 013 Tilburg!

Op 14 februari staat Motionless In White op het programma in 013 Tilburg! Het belooft een avond vol energie en spektakel te worden.

Deel: