Dit jaar verkocht Ben L’Oncle Soul zijn concerten in verschillende grote zalen uit en is hij binnenkort te bewonderen tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei in Zwolle. Bijna een jaar later komt de succesvolle zanger terug naar Nederland.

Het is inmiddels 13 jaar geleden dat Ben L’Oncle Soul doorbrak met zijn dansbare cover van ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes. Het meest recente album ‘Is It You?’ is spontaan en heeft de kenmerkende Ben L’Oncle Soul mix van R&B, jazz en soul. Live staat deze mix garant voor een swingend feest. Kom bij de shows genieten van zowel nieuw werk als zijn bekende hits en maak je klaar om te dansen op funk en soul van de bovenste plank.

In mei 2025 is de Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul te zien in Groningen en Maastricht. Op 9 mei is de Fransman te zien in de Oosterpoort in Groningen en op 10 mei in de Muziekgieterij in Maastricht.

Deel: