HAEVN is een Nederlands indie-popduo bestaande uit Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen. Voordat ze in 2015 samen HAEVN vormden, waren beiden al actief in de muziekwereld. Marijn was solo actief als singer-songwriter, Jorrit als componist en producer voor diverse internationale film- en reclameprojecten. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond de unieke sound van HAEVN.

In 2018 kwam hun debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit, sindsdien won het duo verschillende awards en stond voor uitverkochte zalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn en Jorrit hoe ze een verhaal moeten vertellen. Tijdens hun concerten voelen en delen ze een diepe connectie met het publiek. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn en steun bieden.

“We hebben er enorm veel plezier in om ons publiek mee te nemen op een emotionele reis, waarbij we een pauze van de hectische snelheid van het dagelijks leven en een moment van reflectie bieden,” aldus Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen.

HAEVN staat bekend om hun onderscheidende geluid, waarbij ze indie-pop en cinematografische elementen combineren met etherische vocalen. Met deze combinatie belooft HAEVN een onvergetelijke concertervaring vol betoverende arrangementen, ontroerende momenten en ware muzikale kwetsbaarheid.

Vanwege grote belangstelling kondigt HAEVN vandaag een derde show op zaterdag 23 november aan. Eind vorig jaar kondigde het duo de eerste twee shows in Koninklijk Theater Carré aan, op 21 en 22 november 2024. De derde show wordt tegelijk aangekondigd met de rest van hun Europese ‘WIDE AWAKE TOUR’ bestaande uit maar liefst 30 concerten. De tour is ter promotie van het gelijknamige album dat aankomende herfst uitkomt. Tijdens de shows in Carré wordt HAEVN vergezeld door gospelkoor G-Roots en een groot strijkersensemble.

Deel: