Het Grammy Award-winnende duo Twenty One Pilots heeft zojuist The Clancy World Tour aangekondigd, en ze komen naar Ziggo Dome, Amsterdam. Twenty One Pilots viert de release van hun langverwachte nieuwe album ‘Clancy’ met The Clancy World Tour. Deze epische tour, geproduceerd door Live Nation, start op 15 augustus in Denver en zal verschillende landen in Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en Europa aandoen.

Eerder deze maand kondigde Twenty One Pilots al hun nieuwe album ‘Clancy’ aan en brachten ze de leadsingle ‘Overcompensate’ uit, vergezeld van een officiële muziekvideo geregisseerd door Reel Bear Media. Het nummer, dat al snel de Alternatieve Radio chart bestormde en momenteel in de Top 5 staat, belooft een meeslepende ervaring te worden voor fans wereldwijd.

Met een indrukwekkende 33 miljard streams wereldwijd en meer dan 3 miljoen verkochte tickets tijdens hun eerdere tours, hebben Tyler en Josh zichzelf gevestigd als een van de meest invloedrijke bands van de 21e eeuw. Hun nieuwe album ‘Clancy’, geproduceerd door Joseph en Paul Meany, vormt het laatste hoofdstuk in het verhaal dat begon met ‘Blurryface’ en werd voortgezet met ‘Trench’. En vergeet niet – de release van ‘Clancy’ op 17 mei valt samen met de 9e verjaardag van ‘Blurryface’!

Mis deze kans niet om Twenty One Pilots live te zien optreden in Ziggo Dome! Wees erbij en beleef een onvergetelijke avond vol muzikale magie met een van de meest iconische bands van onze tijd. Op woensdag 30 april 2025 brengen Tyler Joseph en Josh Dun hun grootste headline tour ooit naar Nederland.

Deel: