EXIT Festival, een van Europa’s meest gevierde muziekfestivals, heeft de line-up voor de editie van 2024 aangevuld met nieuwe namen. Dit jaar brengt EXIT opnieuw een indrukwekkende reeks artiesten naar het historische Petrovaradin-fort in Novi Sad, Servië, waar de festivalgangers van 10 tot 14 juli van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunnen feesten.

Het festival staat bekend om zijn unieke locatie en legendarische sfeer, waar duizenden muziekliefhebbers samenkomen om te genieten van een diverse mix van genres en artiesten. Al jarenlang heeft EXIT een reputatie opgebouwd als een van de meest gewaardeerde festivals in Europa, met erkenning van zowel critici als festivalgangers. EXIT Festival begon ooit als een studentenprotest, maar groeide uit tot een van de beste en grootste festivals van Europa. Jaarlijks trekken meer dan 200.000 festivalgangers van over de hele wereld naar het prachtige Servië om vier dagen lang een onvergetelijk spektakel mee te maken op een meer dan unieke locatie.

Eerder werden al grote namen aangekondigd, waaronder de Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane, Klangkuenstler en Rudimental, die de toon zetten voor een onvergetelijke ervaring. En nu, met de toevoeging van Âme, Black Coffee, Carlita, Helena Hauff, I Hate Models, Maceo Plex, OGUZ, Patrick Mason en vele anderen, belooft de line-up van EXIT Festival 2024 een waar spektakel te worden.

Net zoals in voorgaande jaren keert EXIT Festival ook in 2024 terug naar het gigantische Fort van Petrovaradin – waarvan de geschiedenis teruggaat tot aan het Romeinse Rijk. Het is niet alleen de muziek die de festivalgangers trekt, maar ook de betoverende omgeving van het Petrovaradin-fort, dat een historische en culturele achtergrond toevoegt aan de festivalervaring. Bovendien heeft EXIT Festival herhaaldelijk prestigieuze titels zoals ‘Best Major European Festival’ en ‘Best Overseas Festival’ ontvangen, waardoor het een niet te missen evenement is voor muziekliefhebbers over de hele wereld.

Het elektronische festival staat bekend om haar diverse muzikale programmering en ook deze editie is daar geen uitzondering op. Of je nu geniet van elektronische beats, hip-hop, rock of indie, EXIT Festival biedt voor elk wat wils. Met een combinatie van wereldberoemde headliners en opkomende talenten, belooft EXIT Festival 2024 opnieuw een viering te worden van muziek, cultuur en gemeenschap die nog lang zal nazinderen in de harten van de festivalgangers.

Deel: