Met inmiddels de vierde lading nieuwe namen begint het programma van Mañana Mañana 2024 goed vorm te krijgen. Onder andere de Arnhemse funkformatie The Vonks, de ondergrondse rockband BOSKAT en het Amsterdamse raptrio Rens, Jaïr & Ome Uncle laten de kasteelweides van het Larense Landgoed Oolde een kleurrijke trip maken langs zo’n beetje elk denkbaar genre.

Ander moois op de line-up: Björn van der Doelen, vroeger profvoetballer bij PSV en nu een troubadour die gevoelige zelfgeschreven liedjes over het leven zingt. Habla de mí en presente is een Spaans-Duits-Franse popgroep die Berlijnse techno mixt met Catalaanse rumba – 100% dansgarantie inbegrepen. Verder komt RRRAGS een moppie goeie ouwe seventies rock spelen, komt Jeroen Lichter alias Jahroen Lightning zo relaxed als maar kan vinyl reggae draaien en komen The Porch People precies spelen wat je verwacht: olievette southern rock recht van de veranda.

Op theatergebied kondigt Mañana Mañana twee acts aan. Bij Theatro Metamorfoso kun je een vrouw voor je ogen in een gorilla zien veranderen en in een nostalgische woonwagen vind je de piepkleine Morna: het meisje in de vissenkom. Genoeg om je over te verwonderen!

Nog even alle namen die Mañana Mañana in deze ronde aankondigt op een rijtje: Rens, Jaïr & Ome Uncle, RRRAGS. The Tommyrots, Björn van der Doelen, BOAZ, Habla de Mí en Presente, The Vonks, The Porch People, BOSKAT (BE), Jahroen Lightning, Kanaan (NO), Teatro Metamorfoso en Morna: het meisje in de vissenkom.

Mañana Mañana vindt plaats van 13 tot en met 16 juni op Landgoed Oolde in Laren (Gelderland).

Deel: