Vanwege het overweldigende succes van de band Khruangbin, zijn we verheugd aan te kondigen dat er een extra show zal plaatsvinden eind oktober 2024. De Texaanse band heeft besloten om hun Nederlandse fans van een extra datum te voorzien om dit langverwachte optreden bij te wonen.

Khruangbin is een Amerikaanse band gevormd in Houston, Texas, in 2009. De groep bestaat uit Laura Lee op bas, Mark Speer op gitaar en Donald “DJ” Johnson op drums. Hun unieke geluid wordt gekenmerkt door een mix van invloeden uit verschillende genres, waaronder funk, soul, psychedelica en wereldmuziek. De naam “Khruangbin” is afgeleid van het Thaise woord voor “vliegtuig”, wat de internationale invloeden van de band weerspiegelt.

Met hun bedwelmende instrumentale composities hebben ze wereldwijd lof geoogst en een toegewijde fanbase opgebouwd. Khruangbin blijft grenzen verleggen met hun muziek en wordt geprezen om hun inventieve benadering van geluid.

Tickets voor het concert op 31 oktober en 1 november zijn verkrijgbaar vanaf vandaag, 15 maart.

Deel: