De Nederlandse zangeres en songwriter Davina Michelle heeft vandaag een grootse show in Rotterdam Ahoy aangekondigd die begin november plaatsvindt onder de noemer ‘Higher in Ahoy’. Tevens heeft ze een nieuwe single uitgebracht getiteld ‘I Said No Sir’, de eerste single van een nieuw album, dat later dit jaar verschijnt.

De zangeres staat bekend om haar spectaculaire en visueel indrukwekkende optredens en deze show belooft wederom een hoogtepunt in haar nu al indrukwekkende carrière te worden.

‘I Said No Sir’ is een eerbetoon aan kracht en veerkracht en behandelt belangrijke thema’s zoals zelfrespect en het opkomen tegen seksuele intimidatie. Op het nieuwe nummer zijn ook een groot aantal fans te horen die tijdens de laatste clubtour van Davina Michelle zijn opgenomen.

Davina Michelle over het concert in Ahoy: “Spelen in Rotterdam is voor mij een thuiswedstrijd, ik kan nu al niet wachten om al mijn nieuwe muziek te laten horen tijdens deze bijzondere avond!”

Over Davina Michelle

Davina Michelle is een Nederlandse zangeres en songwriter die internationale bekendheid heeft verworven met haar unieke stemgeluid en oprechte muzikaliteit. Na haar doorbraak in 2016 heeft ze meer dan 20 hitsingles uitgebracht en heeft ze zich gevestigd als een van de meest populaire Nederlandse zangeressen van dit moment met miljoenen fans op onder andere TikTok en Instagram. Internationaal is ze niet onopgemerkt gebleven en trad in diverse landen al op als support van onder andere P!NK en Maroon 5, ze trad op tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en opende de Grand Prix F1 in Zandvoort.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 2 november, de kaartverkoop start woensdag 20 maart om 10.00 uur.

Deel: