Nick Cave & The Bad Seeds komen in het kader van het aankomende album ‘Wild God’ eind september 2024 naar Ziggo Dome Amsterdam. De titel track van het album is reeds online verschenen, het album zal op 30 augustus 2024 uitkomen.

Het aankomende album lijkt zich goed te gaan vertalen naar het podium. “I never think about how a record is going to go live, it never, ever occurs to me. The lyric writing process is way too hard to take ideas like that into consideration. But, when I listen to ‘Wild God’ now, I think we can really do something epic with these songs live. We’re really excited about that – the record just feels like it was made for the stage.” Aldus Nick Cave over het album.

De band zal nieuw materiaal spelen samen met nummers uit hun uitgebreide catalogus. Voor de show in Nederland neemt de formatie Dry Cleaning mee als special guest.

Het concert zal plaatsvinden op 26 september in de Ziggo Dome te Amsterdam, de ticketverkoop start op 22 maart om 10:00 uur.

Deel: