Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Popa Chubby @ De Bosuil.

Concerttip zondag 10 maart: Popa Chubby @ De Bosuil

Popa Chubby speelt al ruim 25 jaar de blues. Hoewel het zelf beter omschrijft: “The Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters, and Jimi Hendrix meets Robert Johnson”. Ted Horowitz (zijn echte naam) is met zijn imposante verschijning één van de meest populaire karakters uit de blues scene van New York. Hij bracht al meer dan 25 albums uit, waaronder de bestseller ‘Booty and the Beast’. Zijn laatste album ‘Tinfoil Hat’ dateert uit 2021.

Deel: