Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Róisín Murphy @ Gashouder.

Concerttip vrijdag 8 maart: Róisín Murphy @ Gashouder

De Ierse zangeres Róisín Murphy geeft vanavond een concert in de Gashouder te Amsterdam. Róisín Murphy keert terug met een reeks extra tourdata in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Er zijn concerten toegevoegd in Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, België, Polen, Italië, Zwitserland, Frankrijk en Tsjechië.

Gedurende deze tour kunnen de fans het langverwachte nieuwe album ‘Hit Parade’ in een live setting beleven. De 13 nummers tellende compilatie van genre overschrijdende songs is nu verkrijgbaar en geproduceerd in samenwerking met elektronische muziekvirtuoos DJ Koze. Met dit nieuwe album’ zet Murphy haar voortdurend evoluerende carrière van 30 jaar voort.

Deel: