De Amsterdamse poptempel Paradiso was afgelopen zaterdag gevuld met fans die reikhalzend uitkeken naar de show van Flemming. De Nederlandse zanger, bekend om zijn melancholische teksten en gevoelige stem, bracht zijn debuutalbum ten gehore in een intieme setting. Een uitverkochte show, en dat was Flemming zeer zeker gegund.

De show knalde er direct in en strooide hit na hit over het publiek uit. De zanger besloot om tussen de nummers door verhalen te vertellen over zijn leven en de inspiratie achter zijn muziek. Dit zorgde voor een intieme sfeer en een sterke connectie met het publiek, dat van alle leeftijden was. De sfeer was dan ook gemoedelijk, gelukkig.

Emotionele rollercoaster

De setlist was een mix van uptempo nummers en gevoelige ballads. Flemming wist met zijn krachtige stem en emotionele performance de zaal te raken. Enkele nummers zorgden voor kippenvelmomenten, terwijl anderen het publiek aan het dansen kregen. Zijn grote hits ‘Paracetamollen’ en ‘Amsterdam’ zorgden ervoor dat Paradiso compleet uit zijn dak ging.

Subtiel lichtspel

De show werd ondersteund door prachtige belichting. De lichten op de achtergrond creëerden een unieke sfeer die perfect aansloot bij de muziek. Dit zorgde voor een extra dimensie aan de show en maakte het een ware beleving. Flemming heeft met deze show bewezen dat hij een na de AFAS show en zijn voorprogramma van Guus Meeuwis in het Philips Stadion wellicht een van de grootste talenten is om de komende jaren rekening mee te houden. De zanger weet met zijn muziek en performance een emotionele band te creëren met het publiek.

Foto’s (c) Marjolein van Veldhuizen

Deel: