De uit Portland, Oregon afkomstige band The Delines keert deze zomer wederom terug naar Nederland. De band rond zanger/schrijver Willy Vlautin en zangeres Amy Boone zijn inmiddels kind aan huis in het Nederlandse clubcircuit, en zien de zalen elke keer weer verder vollopen. De band maakte met het uit 2019 daterende album ‘The Imperial’ een classic album in de moderne Americana muziek. Het album belande op heel wat lijstjes helemaal bovenaan als een van de allerbeste Americana albums aller tijden. Daarna vervolgde de band deze weg met het uit 2022 daterende album ‘The Sea Drift’. Voor wie afgelopen jaar The Delines nog gemist heeft of gewoon, als je ze nog een keer wilt gaan zien.

De speeldata zijn:

09 Juli in het Muziekgebouw in Eindhoven
10 Juli in de Victorie in Alkmaar
11 Juli in de Metropool in Hengelo
12 Juli in de Neushoorn  in Leeuwarden

Deel: